Pensionstal DBA-Stables te Donderen

Pensionstalling:

Actueel: In voorjaar 2021 hebben we een Eb en Vloed boden van 20 x 60 aangelegd. Hierdoor is het mogelijk om onder bijna alle omstandigheden gebruik te maken van deze bak Daarnaast hebben we een bodemverbetering doorgevoerd in de paddock (20 x 55) door de toplaag aan te passen. Hierdoor is deze bank prima geschikt voor longeerwerk. 

In Donderen (gemeente Tynaarlo, centraal gelegen tussen Groningen en Assen) beschikken we over ca 15 boxen, waarvan 2 grote merrieboxen. Daarnaast hebben we sinds najaar 2014 de beschikking over 2 groepshokken in de nieuwe kapschuur. Er is voldoende ruimte voor een kleinschalig aanbod van pensionstalling / jongveestalling. In de schuur is een spoelplaats ingericht met warm + koud water. Naast de schuur ligt een buitenbak van 20 x 60 meter met verlichting en beregening. Tevens is er nog een verlichte paddock van 20 x 55 die ook als rijbak en longeerbak gebruikt kan worden. De beide bodems zijn zodanig er er vrijwel altijd in één van de beide bakken gereden kan worden. Op het erf is voldoende parkeerruimte aanwezig voor auto's en trailers.

Er is sprake van dagelijkse (ook in de wintermaanden!) weidegang op de hoge esgronden. De paarden worden in koppeltjes van 2 geweid.

In de directe omgeving zijn zandpaden. Via deze zandpaden zijn er goede uitrijmogelijkheden, zoals naar de bossen bij Norg.  

DBA-Stables te Donderen  |  info@dba-stables.nl