Pensionstal DBA-Stables te Donderen

 

 

Momenteel zijn de volgende paarden in de verkoop:

1. Jolie-Madame (Charmeur x Damiro x Vindicator x Vindicator) ster-merrie

Dit is een paard zeer werkwillig paard dat uit een zeer  betrouwbare merrielijn komt (zie ook Earl Leatherdale). Vanuit de vaderlijn is er karakter toegevoegd, echter door ruim de tijd te investeren in de opleiding is het nu een paard dat gemakkelijk is in de omgang op de spoelplaats, gemakkelijk op de trailer laadt en reist. Jolie-Madame is inmiddels Z1 + 2WP (zomer 2021).

 

 

2. Kensingdale (Glamourdale x  Damiro x Vindicator x Pericles; binnenkort in de verkoop)

Geboren 15-6-2015; ruin; stokmaat 1.71 m; wordt op dit moment door zowel Klaaske de Boer als Lydia Attema uitgebracht in de M1 (met wp).

Dit is een zeer braaf paard met mooie bewegingen. Hij laat zich goed bewerken in alle gangen. Is gemakkelijk te rijden (wordt ook nog recreatief bereden door Jurjen Attema (incl. buitenritjes).

 

 

3. Earl Leatherdale (Lord Leatherdale x Damiro x Vindicator x Pericles; verkocht)

 

Sportprestatie: ZZZ

Karakter: is een super eerlijk paard, zo opstappen en wegrijden. Heeft aanleg voor het zwaardere werk. Super mooi type paard.

 

4. Imara-Minka (Apache x Kigali x Abgar x Farn; verkocht)

Sportprestatie: L Drs + L Spr

Is een zeer werklustig paard die potentieel veel aanleg voor springen heeft; moet nog iets meer leren basculeren op de sprong, maar compenseert dit ruimschoots door de werkwilligheid en de wil om van het hout af te blijven. Is tevens trailermak en verkeersmak.

Imara-Minka als 5 jarige tijdens selectiewedstijd springen Drenthe in Beilen:

Imara-Minka als 5 jarige tijdens wedstijd springen in Roden:

 

 

DBA-Stables te Donderen  |  info@dba-stables.nl